Filter

Resultaat 1–30 van de 62 resultaten wordt getoond

HEREN ARMBANDEN VAN LEER

Leren heren armbanden zijn sinds een aantal jaar razend populair onder de moderne man. Dat is niet voor niets: heren armbanden van leer ogen zowel stijlvol als stoer. Door de vele mogelijke variaties is er bovendien voor bijna elke man wel een passende armband te vinden.

GEMAAKT VAN ECHT LEER

Het fijne aan leren heren armbanden is dat ze van zichzelf al sterk zijn en daardoor vaak lang meegaan. Alle armbanden op herenarmbandjes.nl zijn gemaakt van echt leer en de sluiting (indien aanwezig) van roestvrij staal. Over de kwaliteit hoeft u zich dus geen zorgen te maken.


VERSCHILLENDE SOORTEN LEREN HEREN ARMBANDEN

Onder de leren heren armbanden zijn er verschillende varianten. Zo bestaat het aanbod onder andere uit gevlochten exemplaren, wikkel-, anker- en totemarmbanden. Daarnaast is er een variatie aan kleuren beschikbaar: van zwart en bruin tot lichtere kleuren.


HOE COMBINEERT U LEREN HEREN ARMBANDEN

Hoe u een leren herenarmband combineert, hangt helemaal af van waar u heen gaat. Bij een casual outfit past een steviger model goed. Heeft u een chique diner? Dan is een subtielere variant de betere keuze. De kleur van de armband kunt u afstemmen op uw kleding.