Filter

Toont alle 6 resultaten

HEREN ARMBANDEN VAN METAAL

Heren armbanden van metaal zijn altijd ware blikvangers. De goud- en zilvertinten zorgen ervoor dat een anders saaie outfit meteen opfleurt. Metalen heren armbanden hebben bovendien een robuuste uitstraling, zijn stoer, mannelijk en helemaal conform de laatste trends.

KWALITEIT VAN METAAL

Alle metalen armbanden op herenarmbandjes.nl zijn gemaakt van RVS of duurzaam koper. Dat zijn allemaal bijzonder sterke en taaie metalen, die lang meegaan en bestand zijn tegen water en verschillende temperaturen. Bovendien zien deze materialen er verzorgd uit.


HOE COMBINEERT U HEREN ARMBANDEN VAN METAAL

Heren armbanden van metaal passen eigenlijk bij nagenoeg alles. Bij zwart of wit valt een metalen armband meer op, terwijl het fleurige kleuren complementeert. Daarnaast is het een perfecte accessoire voor zowel chique als minder chique gelegenheden.


SOORTEN METALEN HEREN ARMBANDEN

Er zijn meerdere soorten metalen heren armbanden. Hoewel het grootste deel bestaat uit schakelarmbanden, biedt herenarmbandjes.nl ook manchetarmbanden. Daarnaast onderscheiden de verschillende armbanden zich door de toevoeging van bedeltjes, kralen en stenen.