Filter

Toont alle 18 resultaten

DE OVERIGE HEREN ARMBANDEN

Sommige heren armbanden zijn niet binnen een categorie te vangen. Op deze pagina vindt u alle overige heren armbanden, die van verschillende materialen zijn gemaakt. Zo bestaat het aanbod van herenarmbandjes.nl onder andere uit armbanden van katoen, touw, hout en steen.

EEN HEREN ARMBAND VOOR ELKE GELEGENHEID

Door de keuze uit verschillende materialen is er altijd wel een herenarmband die geschikt is voor u, uw outfit én voor de gelegenheid. Bovendien zorgt de toevoeging van andere elementen – zoals bedeltjes, kralen en stenen – voor een zeer veelzijdig aanbod.


HOE COMBINEERT U DE OVERIGE ARMBANDEN

Waar armbanden van touw vaak meer een subtiele toevoeging aan een outfit zijn, vallen katoenen herenarbanden – zeker in combinatie met een fraaie das in dezelfde kleur – vaak meer op. Houten heren armbanden zijn weer geschikt voor klassieke gelegenheden.


KWALITEIT OVERIGE HEREN ARMBANDEN

Welk materiaal herenarmband u ook kiest, de kwaliteit is bij herenarmbandjes.nl altijd uitstekend en zonder dat u hier de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Alle overige heren armbanden op deze pagina hebben wij direct voor u op voorraad en verzenden wij gratis.